Hur långt innan ska man vara på flygplatsen kastrup

by Carl Nordqvist

Hur långt innan ska man vara på flygplatsen Kastrup?

Om du planerar en flygresa från Kastrup, är det viktigt att du kommer till flygplatsen i god tid innan ditt flyg. Men exakt hur långt innan ska man vara på flygplatsen Kastrup? Svaret kan variera beroende på flera faktorer, men generellt blir man rekommenderad att vara där 2-3 timmar innan flyget för internationella flyg och minst 1 timme för inrikesflyg.

Även om du har checkat in online och har inget bagage att checka in, är det fortfarande bra att vara på flygplatsen i god tid. Det kan uppstå köer vid säkerhetskontrollen och ibland kan det ta tid att navigera till rätt gate.

Olika flygbolags rekommendationer

Olika flygbolag kan ha olika rekommendationer för när du bör vara på flygplatsen. Nedan finner du en tabell som sammanfattar dessa rekommendationer.

Flygbolag Inrikesflyg Internationella flyg
SAS 1 timme 2 timmar
Norwegian 1 timme 2 timmar
Ryanair 2 timmar 3 timmar
Lufthansa 45 minuter 1 timme

Som du ser i tabellen ovan, varierar det lite mellan olika flygbolag. Men för att vara på säkra sidan, är det klokt att följa rekommendationen att vara på flygplatsen 2-3 timmar innan internationella flyg och minst 1 timme för inrikesflyg.

Slutord

Sammanfattningsvis, det är alltid bäst att komma till flygplatsen tidigare än senare. Inget förstör början på en semester eller affärsresa som att missa sitt flyg! Så, hur långt innan ska man vara på flygplatsen Kastrup? Ett säkert svar skulle vara att sikta på att vara där minst 1-2 timmar tidigare än avresan för inrikesflyg och 2-3 timmar för internationella flyg. God resa!

Related Posts

Leave a Comment