Meatballs for the people – en prisvärd restaurang i Stockholm

by Carl Nordqvist
MEATBALL1

I Stockholms centrum finns en välkänd och populär restaurang som heter Meatballs for the People. Denna restaurang har varit en lokal favorit för både turister och fastboende på grund av dess berömda köttbullar, som är både goda och rimligt prissatta.

Snabbfakta om Meatballs for the People

PlatsNytorgsgatan 30, 116 40 Stockholm, Sverige
Telefon+46 8 611 43 55
MenyEn handfull varmrätter med valfri typ av köttbullar
BokningarTas endast till lunch
FacebookMeatballsforthepeople
InstagramMeatballsforthepeople

Meatballs for the People’s läge i Stockholm

Meatballs for the People ligger på Nytorgsgatan 30, 116 40 Stockholm, Sverige. Detta centrala läge gör det enkelt och bekvämt att stanna till för en måltid under en utflykt i staden.estaurangen ligger i ett livligt område med andra restauranger, affärer och sevärdheter, vilket gör det till ett bra ställe att spendera eftermiddagen eller kvällen. Till denna restaurang får du till och med ta med din hund, vilket är väldigt uppskattat.

Menyn på Meatballs for the People

Som namnet antyder är Meatballs for the People mest känd för sina mumsiga köttbullar. När man väljer varmrätt så får man också välja vilken typ av köttbullar man önskar till:

 • Kyckling
 • Fläsk
 • Kalv
 • Nötkött
 • Fläsk/nötkött
 • Lamm
 • Älg
 • Hjort
 • Vildsvin
 • Ren
 • Vildsvin
 • Björn
 • Vegan

Meatballs for the People erbjuder även en mängd olika öl, vin och cocktails.

Meatballs for the People’s Vegetariska Kök

Meatballs for the People erbjuder en mängd vegetariska och veganska alternativ på sin meny förutom sina utsökta köttbullar. Det finns också sallader och smörgåsar tillgängliga, liksom en vegetarisk köttbulle som tillagas av grönsaker och bönor. Alla kan hitta något de gillar på denna restaurang, och de vegetariska och veganska alternativen är precis lika goda och mättande som de baserade på kött.

Boka på Meatballs for the People

Om du vill äta lunch på Meatballs for the People är det bra att göra en bordsbokning i förväg, speciellt om du besöker under högsäsong eller på en speciell högtid. Du kan enkelt boka genom att besöka restaurangens hemsida på www.meatballsforthepeople.se och välja datum, tid och antal gäster för din bokning. Du kan också boka genom att ringa restaurangen på 08-611 43 55. Då restaurangen har mest besök vid lunchtid så är det endast då det går att boka.

Följ Meatballs for the People på Facebook

Om du är en stor fan av Meatballs for the People och deras underbara köttbullar, kan du följa dem på Facebook för att hålla dig uppdaterad om vad som händer på deras restaurang. Du kan hitta information om deras nya rätter och händelser och även ge feedback efter ditt besök på Meatballs for the People. Så om du vill hålla dig uppdaterad och dela dina tankar om Meatballs for the People med andra, följ dem på Facebook.

Meatballs for the People’s Food Truck

Förutom sin fasta restaurang har Meatballs for the People också en food truck som kan hittas på olika evenemang och platser runt Stockholm. Håll utkik på deras sociala medier eller hemsida för att se var food trucken kommer att vara nästa gång och njut av deras underbara köttbullar och andra rätter på språng.

Meatballs for the People Paradiset

Förutom på Nytorgsgatan så har Meatballs for the People också en andra restaurang som kallas Meatballs for the People’s Paradiset. Denna ligger på Söder Mälarstrand, 118 25 Stockholm, Sverige och erbjuder samma underbara köttbullar och andra rätter som den ursprungliga platsen.

Meatballs for the People – recensioner

Meatballs for the People har fått oerhört positiva recensioner, med matgäster som hyllar restaurangen för dess goda mat, vänliga personal och rimliga priser. Många recensenter uppskattar också restaurangens avslappnade och informella atmosfär, vilket gör den till ett perfekt ställe att njuta av en informell måltid med vänner eller familj. 

På populära recensionssidor som TripAdvisor och Yelp har Meatballs for the People konsekvent fått höga betyg och fina recensioner. Det är inte konstigt att denna restaurang har blivit så populär både för turister och lokalbefolkningen i Stockholm.

Related Posts

Leave a Comment