Ida wiklund ”gör slut med henne, va med mig”

by Carl Nordqvist

”Gör slut med henne, va med mig” – En inblick i Ida Wiklunds verklighet

Du kanske känner igen uttrycket ”Gör slut med henne, va med mig”. Förmodligen har vi alla någon gång i livet upplevt en sådan historia, antingen genom att själva vara delaktiga i den eller genom att bevittna den från första parkett. Och, det är just denna fras som har följt Ida Wiklund genom åren. Om du undrar vem Ida är, kommer du få lära känna henne bättre här.

Vem är Ida Wiklund?

Ida Wiklund är inte rädd för att stå upp för vad hon tror på – inklusive sina egna känslor. Hon är modig, stark och framför allt, hon är trogen mot sig själv.

Fakta Ida Wiklund
Född 1992
Uppväxt Göteborg
Yrke Jurist
Hobby Fotografi

”Gör slut med henne, va med mig”

Denna fras symboliserar en avgörande vändpunkt i Idas liv. Den markerar en period av emotionell konflikt och ett avgörande ögonblick – är det rätt att följa sitt hjärta när det betyder att någon annan blir ledsen? Vem ska man tänka på först – sig själv eller andra?

Idas råd för svåra val

Ida har därefter ofta delat med sig av sina erfarenheter och erbjudit råd till andra som står inför liknande svåra val. Hon tror starkt på att vara ärlig mot sig själv och att det i längden är omöjligt att göra andra nöjda om man själv inte är nöjd.

Avslutande tankar

En sista tankeställare från Ida är denna: ”Det är inte lätt att göra slut med någon, ännu mindre att be någon annan att göra det. Men ibland är det nödvändigt för att vi själva ska kunna gå vidare och blomstra. Och i slutändan, kan det vara det mest kärleksfulla vi kan göra, för oss själva och för den andra personen.”

Det låter kanske svårt, men inte omöjligt. Och som med alla livets utmaningar, är det ett steg i taget. Som Ida säger, gör först slut med henne

Related Posts

Leave a Comment