Jake Paul vs Tyron Woodley

by Carl Nordqvist

När Jake Paul mötte Tyron Woodley var det i en professionell match där de boxades. Intressant nog var det en annorlunda boxningsmatch eftersom Jake var YouTuber och Tyron var blandad kampsportartist. Boxningsmatchen skedde 2021 på Rocket Mortgage Field House i nordöstra delen av USA i staden Cleveland, delstaten Ohio.

Unik boxningsmatch

Det var många som blev överraskade när Jake Paul som egentligen är YouTuber meddelade via sin sociala media kanal att han blir professionell boxare. Strax därefter tecknade Jake ett avtal med amerikanska Showtime, som är ett TV nätverk. Jake verkade ha väldigt bra självförtroende eftersom avtalet innehöll sändningsrättigheter för matchen mellan Jake och Tyron Woodley. Därmed skulle den före detta YouTubern möta den tidigare UFC mästaren.

”Problembarnet” vs ”Den utvalde”

Jake Paul vs Tyron Woodley slutade med vinst för Jake ”Problembarnet” Paul. Under matchen ställde Jake till med en hel del problem för Tyron ”Den utvalde” Woodley, som många gånger såg ut att vara utvald för att förlora. Matchen slutade med att den tidigare UFC mästaren blev knockad i den sjätte ronden. Det var en hård högerkrok i ansiktet som sänkte Tyron direkt. Jake Paul har därefter varit framgångsrik och har flera vinster att luta sig tillbaka på.

Related Posts

Leave a Comment