Konsten att få sin mamma att gråta säsong 2

by Carl Nordqvist

”Konsten att få sin mamma att gråta” säsong 2: En titt bakom kulisserna

Efter framgången med den första säsongen, ”Konsten att få sin mamma att gråta” säsong 2 skvalpar med spänning och humor. Skådespelarna och kreativa teamet har arbetat hårt för att producera en andra säsong som överträffar den första.

Roll Skådespelare Säsong 2 återkommer
Huvudroll Peter Dalle Ja
Bifigur Susanne Thorson Ja
Gästroll Lena Endre Nej
Ny karaktär Adam Pålsson

Handlingen i säsong 2

Så, vad kan vi förvänta oss av ”Konsten att få sin mamma att gråta” säsong 2? Utan att ge för mycket bort, kommer säsong 2 att utforska karaktärernas relationer på ett djupare plan. Vi får också träffa några nya karaktärer. Storyn fortsätter att vara humoristisk med en djupare underton som gör den oerhört engagerande.

Vilka kommer tillbaka?

Nog väntar alla på att veta om vissa favoritkaraktärer gör återkomst i andra säsongen. Ja, Peter Dalle kommer tillbaka med full kraft som seriens huvudroll. Och ja, vi får även se Susanne Thorson återgå till sin roll. Tråkigt nog kommer vi inte få se Lena Endre i denna säsong.

Nya tillskott

I varje ny säsong väntar alltid nya ansikten och ”Konsten att få sin mamma att gråta” säsong 2 är inget undantag. Adam Pålsson kliver in i serien som en ny karaktär. Vem han spelar? Håll utkik!

På återseende!

Related Posts

Leave a Comment